Připravujeme se na dovolenou: Jaké plavky budou letos in?

Letní dovolené nám pomalu ale jistě klepou na dveře, což znamená, že je třeba začít uvažovat nad tím, co si sbalíme či co si vezmeme s sebou. Obchody s oblečením jsou už na vlnu zákazníků připraveni, dokonce na pultech obchodů najdeme mnoho kousků, které budou letos in. Obchody jsou vždy o krok napřed, což je samozřejmé, vždyť mnozí lidé vyjíždí na dovolenou už v květnu. V současné době se obchody začínají plnit i plavkami, proto je dobré si zmínit, po jakých se letos vyplatí sáhnout.

Každým rokem stojí za koupi jiné plavky. Přece jenom móda se mění ze dne na den, málokdo se v ní vyzná. Pokud plánujete jet na dovolenou už v květnu, vyplatí se vám koupit si plavky přes internet, protože mnohé letos stylové plavky se zatím nedostaly do obchodů. Poradíme vám, jaké stojí za koupi.

Volánky jsou letos in

Určitě jste zaregistrovali, že se na mnohé kousky začaly přišívat volánky. Jsou to nezbytné součásti nejen šatů a krásných halenek, ale jsou to nezbytné části především plavek. Aktuálně plavky s volánky nabízí například Calzanatta, která má skutečně bohatou nabídku. Koupit si můžete jak bikiny, které mají volánky u spodního dílu, ale taky se nebojte sáhnout po jednodílných plavkách, které mají volánkovou vrchní část.

Retro je zpátky

Zejména jednodílné plavky jsou letos to, co by nemělo chybět ve vaší plavkové sbírce. Jedná se o stylové plavky, které se vrátily z minulosti. Určitě jste zaregistrovali, že se do módy opět vrátil retro styl a jednodílné plavky k tomuto stylu zkrátka a dobře patří.

Nejlépe uděláte, když sáhnete po vkusných, oranžových plavkách, které jste mohli vidět například v nestárnoucím seriálu Pobřežní hlídka. Jestli se necháte inspirovat právě tímto seriálem, nešlápnete vedle. Tím si můžete být jisti. Jednoduchost vždy vítězí a letos to platí obzvlášť u plavek.